Categorieën
Geen categorie

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

De buitenste schil van het spike-eiwit van het Coronavirus bevat “prionachtige gebieden” die het virus een zeer hoge adhesie geven aan ACE2-receptoren in het menselijk lichaam. Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute:

De aanwezigheid en de unieke verdeling van prionachtige gebieden in de SARS-CoV-2 receptorbindende gebieden van het spike-eiwit is bijzonder interessant, want hoewel de SARS-CoV-2 en SARS-CoV S-eiwitten dezelfde gastheercelreceptor, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2), delen, heeft SARS-CoV-2 een 10- tot 20-voudig hogere affiniteit voor ACE2.

Het mRNA-vaccin werkt door uw lichaamscellen te kapen en ze eiwitten te laten aanmaken die zijn gemodelleerd naar de spike-eiwitten in het SARS-Cov-2-Coronavirus. Aangezien die structuur prionachtige gebieden bevat, kunnen toevallige fouten in mRNA-sequenties – die door het menselijke immuunsysteem kunnen worden afgekapt voordat zij de ribosomen in de cellen bereiken – ertoe leiden dat ontvangers van een mRNA-vaccin prionen in hun eigen lichaam gaan produceren, bericht Natural News.

Het risico hiervan werd beoordeeld door Dr. J. Bart Classen, die de auteur was van een artikel in Microbiology & Infectious Diseases: “Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease”. U kunt de tekst van de studie onder deze link lezen.

Die studie concludeert:

De resultaten geven aan dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen om zich op te vouwen in hun pathologische prion-bevestigingen.

Het legt ook uit:

Het vouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prion-bevestigingen is bekend als oorzaak van ALS – Amyotrofische Laterale Sclerose is een progressieve ziekte van de zenuwcellen waarbij de spieren geleidelijk aan uitvallen – front temporal lobar degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten.

De Mayo Kliniek zegt dat de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, de ziekte veroorzaakt door prionen, 100% fataal is en geen behandeling kent. Enkele van de symptomen van CJ (prionziekte) die door de Mayo Kliniek worden beschreven zijn:

  • Beroerte-achtige symptomen
  • Moeilijkheden met spreken
  • Verwarring
  • Vreemde bewegingen

Britse noodziekenhuizen buiten gebruik gesteld zonder één Coronavirus-patiënt te hebben behandeld

Andere symptomen zijn emotionele veranderingen, een scherp verlies van cognitieve functies en schijnbare persoonlijkheidsveranderingen. Het eindigt allemaal met de dood. Zodra de prion symptomen duidelijk zijn, is het al te laat. Er is geen behandeling en geen omkeer mogelijk.

mRNA-vaccins kunnen een golf van sterfgevallen door “zombie” prionziekte ontketenen, bekend als “gekkekoeienziekte” bij mensen, de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een voor mensen dodelijke hersenziekte.

Vanwege de hierboven beschreven mechanismen bestaat de mogelijkheid dat mRNA-vaccins in de komende jaren een golf van neurologische ziekten zullen veroorzaken. Slachtoffers van deze prionziekte zouden snel Alzheimer, dementie of cognitieve achteruitgang kunnen krijgen. Deze aandoening zou alleen al in de Verenigde Staten miljoenen of zelfs tientallen miljoenen mensen kunnen treffen. Deze golf van prionziekten zou mensen in zekere zin in “zombies” veranderen omdat de prionen “hun hersenen opeten”. (Voor een volledige bespreking van het vouwen van prioneiwitten, luister naar de volledige podcast hieronder. Prionen “eten” niet echt hersenen, maar ze vernietigen hersencellen op een morfologische manier).

De hele nepnieuws media houden vol dat dit onmogelijk is. Ze zeggen dat prionen niet kunnen worden gecreëerd door mRNA vaccins. Maar nogmaals, dit zijn dezelfde gevaarlijke valse, misleidende en opzettelijk oneerlijke media die momenteel ten stelligste beweren dat het Coronavirus absoluut niet in een Chinees lab is ontwikkeld, en die tegelijkertijd (en ten onrechte) beweren dat er niemand is gestorven aan Covid-19 vaccins. De nepnieuwsmedia hebben dus geen enkele geloofwaardigheid en staan erom bekend dat zij liegen om de misdaden en productveiligheidsfouten van de vaccinindustrie te verdoezelen. Het feit dat de door het bedrijfsleven geleide propagandamedia beweren dat mRNA-vaccins geen prionen kunnen veroorzaken, betekent waarschijnlijk dat ze dat wel kunnen.Twitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden

CNBC meldt al dat 1 op de 3 “overlevenden” van Covid-19 nu een geestelijke stoornis heeft. Zijn dit post-vaccin mensen? Of heeft dit meer te maken met de depressie veroorzaakt door de lockdowns? Enkele van de reeds gedocumenteerde mentale uitkomsten zijn dementie en angststoornissen.

Een mysterieuze hersenafbraakziekte is ook gedocumenteerd in Canada, met prionachtige symptomen zoals “geheugenverlies, hallucinaties en spieratrofie”. Artsen daar hebben de ziekte van Creutzfeldt-Jakob uitgesloten, maar hebben de oorzaak nog niet gevonden.

Door karin+marcel

moeder en vader van 4 kinderen die ontvoerd zijn met voorbedachte rade door bjz en WSG

Plaats een reactie